ERMHS BC

ERMHS BC

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΛΛΙ ΒΑΜΒΑΚΙ,Ψ....ΦΑΡΜΑΚΙ


Η γρια κοτα εχει το ζουμι...

σοφος ο λαος και τα λεγομενα του και αυτο το απεδειξε για ακομα μια φορα ο Ερμης με την εμφανιση του προχθες βραδυ στο κλειστο Σπυρος Βενετης στο Αιγαλεω.

LA Strippers -Ερμης για την πρωτη αγωνιστικη της Α1 και οι γερολυκοι του Ερμη εδειξαν στους φιλοδοξους πιτσιρικαδες των Strippers πως χορευεται το καλο στριπ τιζ..

Μια πενταδα φωτια (χωρις αλλαγη) ηταν αρκετη για τον Ερμη για να αλωσει το εχθρικο κλειστο του Αιγαλεω με τους οπαδους της αντιπαλης ομαδας να δημιουργουν ατμοσφαιρα μισους απεναντι στους παικτες μας αλλα και την διαιτησια σε ολη την διαρκεια του αγωνα.

Ο Ερμης μπηκε δυνατα παιζοντας αμυνα για σεμιναριο  στο πρωτο δεκαλεπτο οπου δεχτηκε μολις 2 ποντους,χτιζοντας ετσι μια μεγαλη διαφορα..Στο δευτερο δεκαλεπτο οι παικτες των Strippers βρηκαν καποια καλαθια χαρις σε ατομικες ενεργειες και μειωσαν το σκορ κατι που συνεχιστηκε και στο τριτο δεκαλεπτο οταν η κοπωση αρχισε να κανει την εμφανιση της για τους 5 του Ερμη ..

Στο τεταρτο δεκαλεπτο το ματς αρχισε ουσιαστικα απο την αρχη οταν οι Strippers καταφεραν ακομα και να προηγηθουν με 1 ποντο ομως οι "συνταξιουχοι" του Ερμη δεν ειχαν πει την τελευταια τους κουβεντα ..οι παικτες μας με υπερπροσπαθεια με μια αμυνα που προσαρμοζοταν απο ζωνη σε man to man καταφεραν να σπασουν το momentum των αντιπαλων και με ενα καταπληκτικο καλαθι του Οικονομου πηραν το προβαδισμα που σφραγιστηκε με τις βολες του Κουμουτσακου..η τελευταια κορνα της γραμματειας παγωσε και τον τελευταιο θερμοαιμο φιλαθλο των Strippers και ο Ερμης πανηγυρισε το ροζ φυλλο αγωνα με ενα εμφατικο "ΕΡΜΗΣ" που ακουστηκε ως την Ιερα Οδο..

Διακριθεντες και οι 5 λεοντοκαρδοι του Ερμη που εδωσαν το 110% τους σε αυτο το παιχνιδι και τωρα βρισκονται σε φαση αποθεραπειας με παγους,σιατσου μασαζ προστατη,μεσουλιντ και πολλη "ενυδατικη"..

Οι 5 του Ερμη : Σφακιανακης,Κουμουτσακος,Οικονομου,Κοβες,Ζαπατινας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

PHOTO GALLERY

PHOTO GALLERY
ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ EUROLEAGUE FINAL 4

ΕΡΜΗΣ BC

ΕΡΜΗΣ BC

Υψηλές παρουσίες του ΕΡΜΗ από το ευρωμπάσκετ της Μαδρίτης

ΟΙ ORIGINAL "GREECE HAS BASKETBALLS"

TIME OUT